Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "LyckelÀngan" by Axel Vilde # Book PDF Kindle ePub Free

LyckelÀngan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: LyckelĂ€ngan
  • Author : Axel Vilde
  • Release Date : January 22, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 398 KB

Description

LyckelÀngan Àr ett exklusivt privatÀgt Àldreboende, belÀget pÄ den sörmlÀndska landsbygden.

Dit flyttar Wilhelm Erhardt, under pÄtryckning av sin förmögne son Victor.

Wilhelm Àr en avhoppad före detta Stasiagent frÄn DDR, som pÄ sjuttiotalet sökte politisk asyl i Sverige och sedan jobbat pÄ FRA och inom Äklagarmyndigheten. Han finner sig vÀl tillrÀtta i sin nya tillvaro, trots stor misstro till en början. PÄ boendet fÄr han vÀnner han kÀnner stor samhörighet med och tillsammans har de mycket gemensamt.

Wilhelm fattar tycke för en fÀrgad flicka med ursprung frÄn Kenya, som gÄr pÄ vÄrdskolan och gör sin praktik pÄ LyckelÀngan.

En dag försvinner Dalia, som flickan heter. Hon hittas strax dÀrefter mördad i en lada. Hennes pojkvÀn blir dömd för mordet. I lagens och i allmÀnhetens ögon Àr pojkvÀnnen skyldig, men Wilhelm och hans vÀnner och Àven ungdomarnas förÀldrar, Àr övertygade om att han Àr oskyldig.

Wilhelm och hans vÀnner beslutar sig för att försöka gÄ till botten med fallet, fÄ pojken fri och finna den rÀtte gÀrningsmannen. Det innebÀr vissa svÄrigheter dÄ de stundtals pÄverkas negativt av förvirring och glömska, men tillsammans stöttar de varandra, och i sina bÀsta stunder Àr de fortfarande briljanta i sin yrkesutövning.


Download Books "LyckelÀngan" PDF ePub Kindle