Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "LykttÀndaren" by Pontus Ljunghill * Book PDF Kindle ePub Free

LykttÀndaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: LykttĂ€ndaren
  • Author : Pontus Ljunghill
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 923 KB

Description

"VÀlskriven, spÀnnande, underhÄllande." /Leif GW Persson

LykttÀndaren Àr en kriminalhistoria som skildrar stÀmningsmÀttat ett svunnet Stockholm, med Ànnu intakta Klarakvarter och dÀr ett alldeles nybyggt stadshus stÄr fÀrdigt att invigas. En berÀttelse om gÄtor, öden och undflyende sanningar.

LykttÀndaren utspelas sommaren 1923, fem Är före Pontus Ljunghills succédebut En osynlig. En ung kvinna, Julia Ekengren, hittas mördad i underklÀder i sin lÀgenhet pÄ Tegnérgatan 20 i Stockholm, efter att inte ha synts till sedan midsommarafton. Polisen kopplas in och nu inleds en utredning, dÀr kriminalkonstapel John Stierna och hans kollega kommissarie Verner Lydman tvingas lÀgga pussel i förhoppning om att bilden av offret och hennes gÀrningsman ska framtrÀda bit för bit. Men en rad oklarheter gÀckar och gör det intrÀffade svÄrt att tyda. Vem var den ensamma kvinnan och stÄr svaret pÄ hennes död att finna i hemligheter frÄn det förflutna?

En osynlig utkom 2011 och blev en stor framgÄng, sÄvÀl hos lÀsarna som hos kritikerna. I LykttÀndaren Äterser vi den blivande kommissarie Stierna, fast fem Är tidigare i sin yrkeskarriÀr.


PDF Books Download "LykttÀndaren" Online ePub Kindle