Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "LĂ€rlingen" by Tess Gerritsen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

LĂ€rlingen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: LĂ€rlingen
  • Author : Tess Gerritsen
  • Release Date : January 05, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5344 KB

Description

I Boston nÄr sommarens hetta kokpunkten med en rad hÀnsynslösa mord dÀr vÀlbÀrgade mÀn tvingas se pÄ medan deras hustrur blir vÄldtagna. Och de sadistiska lekarna slutar inte dÀr, utan fortsÀtter med mord och bortföranden.
Mönstret tyder pÄ en bestÀmd gÀrningsman: seriemördaren Warren Hoyt. Men han sitter sedan nÀstan ett Är inspÀrrad pÄ ett högsÀkerhetsfÀngelse. Polisen mÄste utgÄ ifrÄn att de har med en lÀrjunge att göra, en vettvilling som grundar sina brott pÄ de perversa kirurgiska ingrepp hans beundrade lÀromÀstare utförde. Det Àr Ätminstone vad kriminalinspektör Jane Rizzoli tror. Och nÀr hon Ànnu en gÄng tvingas konfrontera den mördare som bÄde andligen och bokstavligen har mÀrkt henne för livet Àr hon fast besluten att Àntligen sÀtta stopp för Hoyts makabra inflytande.
Men innan jakten pĂ„ den nye mördaren lyckats hĂ€nder det otĂ€nkbara. Hoyt rymmer ur fĂ€ngelset. Och plötsligt stĂ„r Jane öga mot öga med inte en utan tvĂ„ snillrika brottslingar, förenade av sin besatthet … av henne sjĂ€lv.
”Thrillers blir inte smartare Ă€n sĂ„ hĂ€r.”
Lee Child
”Hon Ă€r lika bra som Nicci French och Karin Slaughter … En klassisk bladvĂ€ndare.”
Daily Mirror
”Gerritsen var lĂ€kare innan hon började skriva, och i hennes romaner finner man sĂ„ mĂ„nga makabra detaljer att man aldrig mer vill sĂ€tta foten pĂ„ ett sjukhus. Men Ă€r man en av dem som inte har nĂ„got emot verkligt stark kriminalmedicin kommer hon att hĂ„lla en i ett jĂ€rngrepp.”
Mail on Sunday


PDF Books "LĂ€rlingen" Online ePub Kindle